Нашето обещание

Нашата мисия е да ти доставим здраве в бутилка. Виж как

Здраве за всеки

Ние като производители сме социално предприятие, за което здравето е не само важен личен, но и обществен ресурс. По тази причина сме възприели като наша мисия производството на ново поколение здравословни напитки на достъпна цена.

Иновативна технология

Предприятието ни е дългогодишен партньор на БАН и Университета за хранителни технологии. Публичната подкрепа от Националния Иновационен Фонд ни дава възможност да предлагаме нашите билкови напитки на разумна цена, достъпна за максимално широк кръг потребители.

Разрастване на икономиката

Разрастване на икономиката Предприятието ни е позиционирано в северозападна България – гр. Криводол. Ние като инвеститори в най-бедния район на Европейския съюз, сме щастливи, че можем да открием нови работни места и да работим по иновативни технологии. Благодарим за подкрепата на местната общност.

Зелени продукти

Като участник в кръговата икономика, ние сме стигнали до момент, в който нашите продукти са изцяло зелени и не замърсяват околната среда.

BESST е правилният избор

Защо нашите напитки са по-здравословни от други безалкохолни напитки?

Здравословна, био напитка, която няма да натежи на бюджета

Уникална комбинация, която няма да намерите никъде другаде

Над 10-годишна научноизследователска дейност комбинирана с българската традиция в билкарството

Дивите билки са пълни с витамини и минерали, често повече, отколкото градински билки. Приемът на достатъчно витамини и минерали засилва имунната система.

Те са пълни с хранителни вещества и много от тях имат и медицински ползи. Билките премахват хранителните недостатъци и по този начин възстановяват правилното функциониране на тялото.

Утолявате жаждата без да мислите за калории!

Предлагат се в 2 опаковки – индивидуална и семейна

Диетите, богати на флавоноиди, са свързани с намален риск от различни заболявания, както и намаляване на наднорменото тегло.

Те предпазват клетките от оксидативен стрес от увреждане на свободните радикали. Билкитe и подправките имат далеч по-големи концентрации на антиоксиданти от всеки обикновен плод или зеленчук.